حتما این ضرب المثل را شنیده ای که میگوید: شنیدن ، کی بود مانند دیدن. ما فقط مفاهیم آموزشی را میشنویم و به گوشمان میخورد.حال چه اتفاقی میافتاد اگر میتوانستیم آن مفهوم را به چشم ببینیم و احساسش کنیم بدون آنکه نیاز داشته باشیم،خودمان در زندگی واقعیمان تجربه اش کنیم؟

فیلم کوتاه رهایم کن (لبِآرت)

حتما این ضرب المثل را شنیده ای که میگوید: شنیدن ، کی بود مانند دیدن.

ما فقط مفاهیم آموزشی را میشنویم و به گوشمان میخورد.حال چه اتفاقی میافتاد اگر میتوانستیم آن مفهوم را به چشم ببینیم و احساسش کنیم بدون آنکه نیاز داشته باشیم،خودمان در زندگی واقعیمان تجربه اش کنیم؟

قطعا رخ دادن این اتفاق میتوانست بسیار جذاب باشد زیرا زمانی که تصویری از مفهومی آموزشی در ذهن ما  صورت میگیرد، اثر آن آموزش هزاران برابر بیشتر می شد و تا مدتی بسیار طولانی تر در ذهن ما باقی می ماند.

خبر خوب اینکه این امکان فراهم شده است و شما با تهیه کردن فیلم کوتاه(لِبآرت) رهایم کن،میتوانید مفهوم حریم امن را به چشم ببینید و حضور و ماندن در این مفهوم را احساس کنید.

 

مدت ها بود که به دنبال اثرگذار تر کردن آموزش های توسعه فردی بودم

مدتها بود که به دنبال اثرگذارتر کردن آموزش های توسعه فردی بودم، و به دنبال این بودم تا از هنر در آموزش توسعه فردی استفاده کنم.بعد از تحقیق و تفکر فراوان و بیشتر از آن،اعتماد به ندای درونم،شیوه ای نوین در آموزش توسعه فردی به نام لِبآرت را ایجاد کردم که در این شیوه ی نوین آموزشی با استفاده از یک اثر هنری(فیلم،نقاشی،عکس،مجسمه و…)،مفهومی مورد نظر در توسعه ی فردی آموزش داده میشود.

در نتیجه ی این سبک از آموزش به علت درگیر شدن احساس افراد (به علت وجود اثر هنری)در پروسه ی آموزش،آموزش مورد نظر علاوه بر ضمیرخودآگاه،روی ضمیرناخوآگاه آنها نیز اثر میگذارد.(میخواهم در مورد لِبآرت بیشتر بدانم).

فیلم کوتاه پیش رو، اولین اثر خلق شده ی لِبآرت میباشد که برای نمایش مفهوم حریم امن و مفهوم ماندن در حریم امن و  نداشتن جسارت تغییر کردن،خلق شده است.

 

با دیدن فیلم کوتاه رهایم گن دیگر هرگز مثل قبل نخواهید بود

با دیدن فیلم کوتاه(لِبآرت رهایم کن)،دیگر هرگز مثل قبل اسیر حریم امن ذهن خود نخواهید شد زیرا این فیلم کاری میکند تا با تمام وجود از آن(حریم امن) متنفر شوید و در نتیجه از آنجایی که الگوی تصمیم گیری ذهن انسان براساس ، دور شدن از رنج ها و رفتن به سمت لذتها میباشد،چون ذهن شما بد بودن و مشمئز کننده بودن حضور در حریم امن اش را به چشم دیده است و احساسش کرده است،از آن فرار خواهد کرد و در فرآیند شکستن حریم های امن ذهنی به شما کمک خواهد کرد(به جای تسلیم حریم های امن ذهن شدن و عدم رشد)

حریم امن اگر شکسته نشود،ما را میشکند

حریم امن (دایره امن،منطقه آسایش و….)جایی فرضی است که ذهن به خاطر داشتن احساس امنیت و آرامش و راحتی در آن،نمیخواهد شکسته شود.زیرا به آن عادت کرده است و شکسته شدن این حریم امن و این منطقه ی آسایش را دردناک و سخت تصور میکند.اما تمام معجزات زندگی انسان در جایی خارج از حریم امن او قرار دارد. و تنها با شسکتن آنچه که به آن عادت کرده ایم و  در آن احساس آرامش و امنیت،که بعضا احساسی کاذب است،میکنیم میتوانیم به پتانسیل های بالاتری از خودمان دسترسی پیدا کنیم و در زندگی رشد کنیم(میخواهم در مورد حریم امن بیشتر بدانم)

تمام معجزات زندگی انسان ، در جایی خارج از حریم امن اش قرار دارد.

فیلم رهایم کن را نگاه کن تا ببینی با ماندن در حریم امن ات ،چه بلایی بر سر خودت میآوری

در این فیلم کوتاه خواهی دید که حریم امن چیست،چه شکلی دارد و چگونه فضایی است و ماندن در آن چه بلایی بر سر انسان میآورد و خواهی دید که برای خروج از این حرم امن ،هیچ کس جز خود انسان نمیتواند به او کمک کند.این فیلم را هر چند وقت یکبار دوباره ببین تا به ذهنت یاداوری کنی که ماندن در حریم امن چقدر بد و نابودکننده است و انگیزه ی کافی برای تغییر و خروج از حریم امن(دایره امن) را در او بوجود آوری.

 

این فایل شامل موارد زیر است:

  •  فیلم کوتاه (لِبآرت) رهایم کن   (این فیلم کوتاه توسط من،پگاه هنردوست،نوشته و کارگردانی شده است )
  • فایل pdf دستورالعمل اجرایی
مشاهده بیشتر

نظرات

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “فیلم کوتاه (لبِآرت) رهایم کن”